Vår produktion

27 november, 2015

VEGAN

Får vi presentera Vegan: ett helt veganskt alternativ med sojafärs. Det är svårt att motstå denna kulinariska höjdare, som har en kryddig smak av jalapeño och läckert utseende. Varsågod och njut.
27 november, 2015
KYCKLING

KYCKLING

Vår kycklingpirog har en fyllning baserad på kycklingbröst i en härlig tomatsås. Mild, men ändå smakrik och en spännande kryddning. Detta är också en pirog som är lämplig att avnjuta som mellanmål eller som huvudrätt i kombination med andra piroger.
27 november, 2015
KOTTPIROG

KÖTTPIROG

Detta är en klassiker, en av de ursprungliga pirogerna, bakad på ett traditionellt recept som vi har utvecklat. Som namnet anger består fyllningen främst av köttfärs, smaksatt med balanserande kryddor. Detta är en pirog du kan längta efter att ha på din talltik.
27 november, 2015

CALZONE

Inspirerade av den klassiska pizzan har vi skapat en pirog med vårt fina pirogskal, traditionellt fylld skinka som huvudingrediens. Mild och god är den en favorit bland såväl barn som vuxna. En favorit som mellanmål, förrätt eller varför inte som en hel måltid i kombination med andra piroger.
27 november, 2015

CHILIPIROG

Vår chilipirog har en inbakad köttfärssås med lite sting av chili. Det mjuka pirogskalet passar mycket bra ihop med fyllningen och ger tillsammans en fin smakupplevelse. Ät gärna tillsammans md en klick Crème fraîche.
27 november, 2015

SPENAT- FÅROSTKNYTE

Detta är en gourmetpirog med klassisk fyllning, som tilltalar många. Den friska spenaten tillsammans med smakrik fårost är en härlig smakkombination. Passar både till vardags och för festliga tillfällen.